Здравейте искам да попитам имам алфа 166 2,4 дизел 2000 година може ли да я направя новия фейс,по мое мнение мисля че ми трябва:фарове,броня калници преден капак очиларка и маска .дайте малко инфо дали е само това или трябват и други работи и дали трябва конструктивно изменение,мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 166 от стария към новия фейс
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ditox Покажи съобщениеЗдравейте искам да попитам имам алфа 166 2,4 дизел 2000 година може ли да я направя новия фейс,по мое мнение мисля че ми трябва:фарове,броня калници преден капак очиларка и маска .дайте малко инфо дали е само това или трябват и други работи и дали трябва конструктивно изменение,мерси предварителноех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
-
Ако колата ти е добра и искаш да остане добра ще стане но ще коства доста добра сума Може с по малко средства да и нахвърляш елементите на фейса Колега от форума в момента се бори с набързо сложен фейс Мисля че е по добре наистина да смениш колата ако желаеш новата маска За подмяната освен изброените елементи ще трябва да се преправя ел жила и др Незнам как е с подкалниците Боя И ще има още в процеса на работа Ти си смятай преценяй действайALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
фейслифта е по друг начин скроена кола да, изпозлвани са голяма част от агрегатите но има и доста голям процент разлика - подменени са доста неща и откъм техниката и откъм електрониката и конверсията ще създаде проблемиможе да се направи както писа Antonios всичко е болтове и гайки в крайна сметка но дали си струва усилията а именно в тях е гредата - в усилията ...
Всъщност нямаш представа колко неща са подменени... и аз нямам все още но се сещам поне за 80
Всъщност ти дали си пробвал да сглобиш някоя китайска версия на Лего примерно BanBaò? най-добре иди до Джамбо и си купи един конструктор BanBaò пробвай да го сглобиш правилно и тогава най-добре ще ме разбереш ...Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 01:07.
Comment
-
Значи... аз съм колегата дето се натресе на преправяна 166-ца. Не е направена като хората. Най - вече фаровете. Другото са го закрепили горе - долу. Къде с тел, къде с болтчета... Говоря за мрежата и халогените под бронята. Радиатора се клатушкаше... Иначе изглежда добре, както се вижда на снимката. Най - големия проблем са фаровете, защото изглеждат супер, но в началото светеха, колкото свети и файтон. Пооправих ги, но беше побългарявано здраво. Всичко това не значи, че ти не можеш да си я направиш по - добре. До колкото разбрах, оригинално фаровете са биксенон. Ако са със всичко тези, дето ще вземеш, някой трябва да ти ги свърже и не би трябвало да имаш проблем. При мен са с обикновени крушки, с липсващ единия ел. модул за ксенона, с неработещи машинки и липсващи капачета от задната страна. Освен това нямам парктроник и днес адски тъпо си счупих стопа в един стълб... Ако решиш, успех!sigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Извинявай, ама чак сега виждам че си писал. Скоро сложих китайски ксенон и прогледнах. Но преди това си бях отворил и двата фара и ги лъснах хубаво, включително и лупите. Намерих си за 120лв два баласта и за 45лв две крушки D1S и сега определено имам фарове!sigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
Comment